Az Ön készülékének túl kicsi a felbontása! Kérem fordítsa el a készülékét, vagy tekintse meg lapunkat egy másik készüléken!

Gyere, légy intézményünk diákja!Köszöntjük oldalunkon!Iskolánk hátsó udvaraIskolai harangunk Intézményünk udvaraMert Beskósnak lenni jó!Tekintsen be hozzánk!Megszólaltatásával kezdődnek főbb rendezvényeink

Ismerje meg intézményünket.

Nyugodt környezetet biztosít az órák közötti szünetekben.

Friss

2021/2022-es tanév

Képzéseink

2021
May
18
2021/2022-es tanév
2021
May
07
Rendkívüli felvételi eljárás
2021
Mar
09
2021/2022-es tanév
2020
Dec
09
Képzéseink
2020
Nov
17
Online nyílt napok
GINOP-6.2.3-17

A szakképzési intézményrendszer átfogó fejlesztése

Iskolánk fenntartója, az Innovációs és Technológiai Minisztérium kötelékébe tartozó Berettyóújfalui Szakképzési Centrum pályázat keretén belül jelentős összeget nyert a szakképzési intézményrendszer átfogó fejlesztésére. Az intézkedés kiemelt célja a végzettség nélküli iskola elhagyók számának csökkentése, a szakképző intézmények kulcskompetencia-fejlesztő kapacitásainak megerősítése, az alapkészségek fejlesztésére alkalmas eszközrendszer fejlesztése, a szakképzés eredményesebbé tétele.
Bővebb információért kattintson IDE

Céljaink.

Intézményünk legfontosabb célkitűzései.

  • az ICT iparág megfelelő pozicionálása mind a diákok, mind a - pályaválasztási döntéseiket alapvetően befolyásoló - szülők körében
  • gyakorlatias, munkaerő-piaci előnyre váltható tudást adjon a diákoknak, amellyel nemcsak munkához, de karrierlehetőséghez is jutnak.
  • Az ITSH szakmai programjai révén a tanulóink folyamatos szakmai fejlődésének biztosítása.
Szakmai gyakorlat.

Tanulóink gyakorlati oktatása.

A Start program keretében az ITSH a diákoknak – a versenyképes képzési anyag biztosításán túl – lehetőséget teremt a szakmai gyakorlatra, a szakmai nyelvtanulásra, sőt, a kiemelkedő teljesítményű diákok számára karrier lehetőséget is felkínál.

A gyakorlati oktatáson túl.

A programban részt vevő intézmények – így a mi intézményünk is – szakértő segítséget kapnak a gyakorlatias szemléletű, a mai piaci folyamatokhoz jól illeszkedő, a valós versenyszituációt szimulálni képes informatikai tananyag összeállításához, a korszerű informatikai laborok kialakításához, illetve szakmai versenyek és iskolai programok megvalósításához.

Versenyszféra és intézményünk együttműködése.

Tanulóink oktatása.

Az IT Services Hungary (ITSH), Magyarország legnagyobb infokommunikációs (ICT) munkaadója két magyar egyetemi városban már bizonyító együttműködési modelljét a felsőoktatás után a középiskolai oktatás rendszerére is kiterjesztette: Start program néven.

Az ITSH tudatos, hosszú távú stratégia mentén dolgozik azért, hogy a magyar oktatási rendszer és a gazdasági szféra együttműködésének köszönhetően versenyképesebbé váljon a magyar gazdaság, ehhez pedig biztosított legyen a megfelelő szakember-utánpótlás is. Magyarország legnagyobb ICT munkaadója  több éve szoros kapcsolatot ápol magyar oktatási intézményekkel a piacképes, gyakorlati tudás megszerzését támogató informatikai oktatás megteremtése érdekében.

Ezen informatikai oktatási program  tagja intézményünk is.
Kapcsolat


Copyright 2016 Berettyóújfalui Szc Bessenyei György Technikum | Tel.: 54/402-094 Fax: 54/402-094 | Kontroll Rendszerház Kft.