Az Ön készülékének túl kicsi a felbontása! Kérem fordítsa el a készülékét, vagy tekintse meg lapunkat egy másik készüléken!

Berettyóújfalui Szc Bessenyei György Technikum

Közösségi szolgálat
ISKOLAI KÖZÖSSÉGI SZOLGÁLAT

Intézményünkben  a kötelező 50 órás közösségi szolgálat koordinálása iskolai szinten történik,két tanárkolléga végzi az ezzel kapcsolatos feladatokat.

Együttműködési szerződésünk jelenleg 38 település 73 intézményével van, ez a szám folyamatosan bővül. Nem csak Hajdú-Bihar megye területén, hanem Békés megyei település intézményével is kapcsolatban vagyunk.

A diákok a közösségi szolgálat  nagyon változatos területeken teljesíthetik: természetvédelem, katasztrófavédelem, polgárőrség a legnépszerűbb helyek a rendvédelem szakos diákok körében.  Sok tanulónk teljesíti a szolgálatot általános iskolákban, óvodákban,más kulturális intézményben, például múzeumokban, könyvtárban. Többen választottak már egyházi intézményt, erre is van lehetőség.

Az eddigi tapasztalatok szerint diákjaink munkájával elégedettek a fogadó intézmények és a tanulók is szívesen végzik az érdeklődési körüknek megfelelően megválasztott munkát.
Kapcsolat


Copyright 2016 Berettyóújfalui Szc Bessenyei György Technikum | Tel.: 54/402-094 Fax: 54/402-094 | Kontroll Rendszerház Kft.